mytaste.se

5 knäppa saker om mig

1. När jag var liten skrev jag upp i ett häfte varje dag vilka tjejer som hade varit snällast mot mig i klassen och vilka som hade varit elakast. (I brist på vänner...).
 
2. Jag glömmer bort att det är sommar så fort jag mår dåligt eller fryser, och när vädret är dåligt, haha.
 
3. Jag hade ätstörningar (hetsätning) i 5 år.
 
4. Gymma och jogga var det som hjälpte mig få balansen tillbaka och börja äta rätt kost igen (fast jag flippar ju ur då och då ändå, om jag är ensam eller har ej tränat ett tag).
 
5. Jag har hela tiden trott att andra tycker jag är ointressant att vara med, att lyssna på, och därför har jag varit ensam och låtit andra vara: alltså har inte ringt, hört av mig eller pratat med någon.
Vilka lögner vi kan få för oss. Jag har tänkt mycket kring det senaste tiden, för idag kan man läsa mycket mer om andra och känna igen sig. Även om jag tycker att den första punkten var original. Dessutom är det lättare att se genom andras berättelser vad som är fel och vad som är sunt.
5 fakta om mig
8 kommentarer
NICOLE

Ja ibland får man för sig lite konstiga saker om sig själv och man glömmer bort att vara sin egen bästa vän.

Madelene

Fin bild på dig :)

Jag känner också sådär ibland när de är kallt eller man är sjuk :p

Skogsraah ☾

Kul att läsa om :) Du är så fin!

Nora Bååth

Gud vad vacker du är!

Rebecka

Svar:
Ja, det var jättegott :)

Kram

Lilly

Känner så igen mig på den sista biten faktiskt.

Boel

Väldigt bra inlägg! :)
Intressant att läsa om ^^

ellenlundis

Tummen upp för ett bra inlägg! Ledsen att jag inte har hunnit att kikat på din blogg, för de senaste tiden. :) :P Full rulle på skolan. ^_^ Måste hinna att lägga upp flera bilder när jag var till Orsa björnpark, när jag var till skärgården osv.