mytaste.se

Hejdå Locktång

Varför använda värme när man kan loka håret med papiljotter? Jag köpte mina på TGR under 100 kr. Man behöver ändå låta håret svalna om man har använt värmetång för att lockarna ska hålla. Papiljotterna funkar bäst om man sätter de i lite vått hår efter tvätt. Jag behöver inte ens ha spray i håret och lockarna sitter i ännu, idag är andra dagen efter jag hade de i håret. Man kan själv bestämma hur små eller stora lockarna ska vara. Eftersom mitt hår är tjockt använde jag 12 stycken och jag föredrar ha mindre lockar första dagen och sedan låta de bli större ju fler dagar som går. Först när jag provade den här stilen kände jag: jag vet inte vem jag är men jag provar i alla fall något nytt.
Det här var redan efter några timmar. Först fotade jag okammat hår, sen fotade jag hur det ser ut när det är kammat och det ser ni på nästa bilder. Det blir mycket mjukare som kammat. Hoppas ni som är tjejer springer nu till TGR eller där ni kan köpa papiljotter istället för att skada håret med värme! Ni sparar också tiden på att locka håret.
Förresten, jag har många kommentarer att besvara, jag vet men jag kommer göra det när jag vill och orkar. Idag ska jag träffa nära och kära och grilla. Ska också köpa badminton för att ha något att göra. Sist jag körde det var med min syster många år sen och vi brukade tycka det är kul, så jag saknar det. Kramar!
lockigt hår utan värme
12 kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Smart val :D blev jättefint ju!!

Amina

Men vad bra! Det ska jag köra på i Italien då! Jag försöker minimera packningen och locktången får nog stanna hemma då!

Gabriella

Riktigt fina lockar, jättesmart ju!!

Emilia

Jättefint hår! <3

Ida Lindborg ♡

Så fint!

N

Superfint!!

Tilda

Jättefint!❤

Kimmey :)

Åh så fint det blev!

Ida - foto & häst

superfint! :)

Sarah

åh fint hårat blev

Sarah

De e fint me lockigt hår :)

Anonym

De är något speciellt med dig