mytaste.se

Hundar!

Jag har världens bästa praktik. I alla fall för mig som älskar hundar. Nu vill man bara skaffa en egen hund ännu mer, men jag tror att det skulle bli en labrador. Först måste man ha tid och bo på rätt ställe dock. Förresten, den här mörka hunden slickar en inte i ansiktet ens utan lägger bara sin nos mot min näsa.
 
Kul att förra inlägget uppskattades förresten. Nu önskar jag alla en underbar helg!
arbetsträning hunddagis praktik
15 kommentarer
Heléna

Så roligt att du trivs på praktiken och så fina bilder :D Önskar dig en underbar helg också! Kram <3

Rosie

Ja men exakt! Jag tex skojar om tumören och kallar den för min kompis många ggr. Det får mig att skratta, det får mig att känna dessa dagar att jag mår bra! Och att jag KAN leva. Mitt sätt att bearbeta tex.. Jag hatar att vara sjuk rent allmänt och den här rackaren får inte ta över mitt liv. Jag är för high on life för det! :D Många säger men man ser inte på dig att du mår dåligt, nej men det är för att jag är sån som person. Jag är väldigt stark i mig själv men tillåter mig även att ha dessa dagar då man har sorg och är ledsen. Men i det stora hela så njuter jag av varenda dag varenda sekund.. Värst är då huvudvärken är där. DÅ mår man skit men även då så försöker jag leva normalt. Hmm ja alltså jag vill ha medicin för att stoppa tillväxten men det går inte att bromsa på min sa han.. Och om dom inte kan stråla då kommer den växa tills ja.. Så det är mkt drf jag blir orolig vissa dagar för att dom inte ger konkreta svar. Att dom själva säger " vi vet inte".. då blir man samtidigt förbannad vissa dagar. Ja är man tyst hörs man inte tydligen, det har jag också hört.. jag har faktiskt tittat i Tyskland. Där finns det lite andra möjligheter.. operation är uteslutet även där.. MEN precis som du säger. Vägen dit kommer ju kanske inte vara rak. Och då är frågan, är det värt det.. eller tar man det man får hjälp med här i Sverige ;) Trevlig helg! <3

Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

Vad mysigt :)

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vilken mysig praktik, hundar är bra härliga! Jag önskar att jag hade tid att ha en egen vovve :)

FrökenTV, bloggen om tv och film

fina :D

Celine

Så söta!

Zyllah

Hundar är alldeles för underbara för att det ska vara tillåtet, helt otroligt!! <3

sandra.

så härligt att du trivs, jag älskar verkligen hundar och har haft praktik på både hundkennel och hunddagis för några år sedan :)

ullie

oj vilken rolig praktik du har älskar djur
fin söndag

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG

Såå fina hundar! :)

Erika

Vilka söta vovvar :)

Linda

Så fina bilder!!

Pauline Hurtig

vad roligt!

Matilda Berlin

Men åhh vad mysigt det ser ut! =)

Veronica Pettersson

Hundar är så underbara!

Sv: I agree, det är kul att inte veta vad man ska få... då blir det ju mer spännande. Fast kan ändå inte hålla mig ifrån julklapparna under granen. ;)