mytaste.se

Ditt egna värde

Denna inlägg kommer jag främst skriva till tjejer och hur viktigt det är att förstå sitt eget värde. Det är viktigt att förstå ditt egna värde innan du låter någon annan bedöma dig. Det är viktigt att förstå ditt egna värde innan du hamnar i en destruktiv kärleksrelation. Hur kan du vara säker på att du kommer känna dig älskad varje minut och varje dag även om du är i världens bästa kärleksrelation? Om du väntar på att någon ska få dig känna älskad, aj då! Jag säger inte att du inte kommer finna en relation där du är älskad utan det jag säger är att vägen till lyckan är när du kan älska dig själv även när det inte känns som att du är älskad. Du behöver inte någon annan för att du ska vara älskad och för att du ska älska dig själv eller känna dig älskad. Du behöver inte ha någon för att bli lycklig. Om du vet ditt värde kommer du vara så mycket mer lycklig istället för att söka ditt egna värde hos någon annan. Om du vet ditt egna värde kommer du inte behöva söka hos någon annan bekräftelsen att du duger. Om du vet ditt egna värde kommer du kunna vara stabil även när världen verkar rasa runtomkring dig.

Du behöver inte vänta på att någon ska bli kär i dig för att du ska tycka om dig själv och tycka att du duger. Du är awesome, du är värdefull, du är vacker och allt det där utan att någon ska behöva säga det. Vad skulle hända om den personen skulle svika dig? Skulle du förlora din identitet helt och hållet?
Kort sagt. Du behöver inte ha någon annan som lär dig att älska dig själv. Det är ditt beslut. Älskar du dig själv och vet du ditt värde?

 

Forrtsätt gärna rösta i undersökningen i mitt förra inlägg. Kul att så många har röstat redan!

ditt värde älska dig själv
11 kommentarer
Terese

Det är så sant!

sv: Men tack så mycket!
Kram

FrökenTV, bloggen om tv och film

så bra

Julia%2520Svensson

Åh så bra låt!!

Erika

Guldvärt inlägg!


sv. Åh tack, vi är verkligen så nöjda med dem :)

Flisan

Riktigt bra låt!

Tove Arvidsson

Super kul att du är med i veckans blogg! Ha en fin kväll :)

Emma

Härligt blogginlägg :)

Svar: Vad glad jag blir att du tycker det! :D
Liene Svärd

Hanna

bra skrivet :)

MartinaOlsson

sv; ja men det kanske var ett bra beslut att hoppa det köpet då, själv använder jag mina väldigt mycket under hösten! :)

Amanda

Så bra låt och så bra skrivet!

Mallan

Word på det! Bra skrivet :)