mytaste.se

Promenad och musik

God kväll allihopa! Jag hoppas att ni mår bra. Jag har tagit en promenad i solnegången. Det var alldeles underbart. Jag vet inte varför jag har inte gjort det här oftare. Har haft så svårt att släppa allt ett tag och bara njuta av livet som man ska. Annars har jag försökt skriva bra inlägg men till slut bestämde jag mig bara för att lägga upp två låtar som jag har lyssnat på senaste tre dygnen.
Jag älskar den här låten så mycket. Den möter mig där jag var för ett tag sen. Även om man är kristen kan man ha perioder i livet då allt är bara jobbigt och man känner att ingen bryr sig eller förstår eller finns att gå till men Gud finns där alltid ändå. Därför ville jag uppmuntra andra med den också och hoppas att den kan möta någon annan själ där ute också. "Döm inte, så blir ni inte dömda. Fördöm inte, så blir ni inte fördömda. Förlåt, så blir ni förlåtna." 
Den här låtens text tycker jag är helt genial. Den påminner mig om att inte fastna i dem problemen man möter i livet utan sätta sina tankar på det som är högre. Som kristen har jag upplevt att saker vill dra ner en och förhindra från att leva ut sitt kall. Kallelsen är det som får en att känna att man lever. Egentligen tror jag att alla människor har en kallelse, men alla har inte funnit det än för att alla känner inte Jesus. Känner man Jesus får man upp ögonen liksom, det är det jag menar. Så den här videon respesenterar för mig att representera himmelriket för andra också. "Let's get somewhere where the both of us come rising up, where we could be giants, bigger than the walls that hide us, breaking all the laws of science, looking at a sea of diamonds".
kristen promenad
13 kommentarer
Linda

Men så härligt :-D

Miss Baby Peaches

Vilka fina bilder!

Julia Svensson

Åh så fina bilder!

My

Åh vad mysigt :)

Nimo

Mysigt! Musik och promenad är en bra kombination!

Jinx

Superfina bilder som vanligt! Ser så härligt ut :D

Jeanette

Vad härligt med en promenad :)

ullie

ja det är så härligt vilka mysiga bilder

Amanda

Så fina bilder<3

Jessica

Vilka mysiga bilder! :)

Jessica

Vilka mysiga bilder! :)

JoJo

så himla fina och mysiga bilder :)

sv; åh vad kul. jag håller tummarna att du kommer få förlängt sen :) hoppas allt är bra med dig och att du har en fin torsdag tjejen :)

Ida

Fina bilder :D