mytaste.se

Shopping

Äntligen sätter jag mig ner och gör ett inlägg med min shopping från denna sommar. Erkänner att jag glömde ta bilder på skor och några fler saker, men det kan jag visa upp vid senare tillfälle. Äsch, det är inte det viktigaste att visa allt på en gång.
Dessa köpte jag när jag var I London, på en Claire's butik där det fanns massa rea. Örhängen: 4 pund, halsband: 8 pund, armband: 2 pund.
Ringen köpte jag också i London på Claire's: 1,5 pund (rea).
Hår asseccoarerna köptes här i Sverige på H&M på rea. Tyvärr har jag nog slängt ut kvitto så minns ej priserna.
Nagellacken är köpta på Kicks i Sverige. Från vänster; 39,50 kr, 20,70 kr. Rea det med!
Den första köpte jag på Bik Bok och den andra på H&M, också på rea. Har ej svarat kvitteringarna. Ursäkta men dessa köptes ej i somras. likaså shoppingen i London för jag var där i våras.
Klänningen köptes i Linköping i en klännings butik och den kostade 499 kr.
Sjalen och tröjan samt ringen köptes på rea i Lettland. Sjal: 4 € (om jag minns rätt) tröja: 4,50 € på Orsay. Ringen var iaf jättebillig. Shortsen köptes i Sverige. Från vänster; H&M: 50 kr (rea), New Yorker: 129 kr (rea), H&M: 50 kr (rea).
Leggings köpta i Lettland: 6,60 €, korta leggings köpta i Sverige på Gina Tricot: 79 kr.
Armbandet var också köpt på gina tricot: 49 kr (rea). Halsbandet köpte jag på H&M ett långt tag sen: 129 kr. Byxorna är köpta i Lettland: 6,60 € (om jag minns rätt). Kjolen är köpt på new Yorker i Sverige: 89 kr (rea).
 
Det mesta var köpt på rea... borde istället ha sagt vad som inte var köpt på rea. Så bra då eftersom då har jag iaf varit ekonomisk! Haha.
Bik Bok H&M claire's gina Tricot rea, shopping smycken och kläder
9 kommentarer