mytaste.se

Hejdå bloggen!

Life is great! Nu är jag fri. Sitter här och kommer på att jag har inte mycket att skriva om förlorad vänskap och min bibelskola. Vänner kommer och går för mig. När man förlorar en vän kommer en annan. Det kommer ordna sig! Det har gått mycket upp och ner i bibelskolan men förra veckan kände jag stort gemenskap med människorna där och det var alldeles underbart. Vi hade en bönenatt som pågick fem timmar. Sen dess har jag även mött min fina vän Julia och haft fint samtal med henne.
 
Vi ses helt enkelt på instagram: @lienesvard
Youtube: liene93 (eller sök bara på mitt namn Liene Svärd)
 
Hejdå bloggvärlden!
jag slutar blogga vi ses
48 kommentarer

Snart tar resan slut

Hej! Med sorg blandad med lättnad vill jag meddela att jag kommer sluta blogga. Jag började blogga i slutet av 2006 och då skrev om favoritartister och mode. Sen startade jag annan blogg och ännu en blogg som gick bäst av alla. Att läsa kommentarer har gett mig jättestor glädje sen 2007 fram till 2010. Sen tröttnade jag lite på bloggen, jag tog en paus. Jag förlorade så klart mina 2000-4000 läsare om dagen. Dock var det fortfarande runt 600 pers som kikade in dagligen även fast jag inte skrev något. Jag såg det och bestämde mig för att börja blogga igen men då provade jag att blogga på lite andra ställen men det gick inte lika bra och eftersom jag hamnade i en jobbig period i livet var det som att jag kunde inte ge samma positiva energi till mina läsare. Jag började må så dåligt och blev sjuk att jag behövde söka hjälp någon annan stans. Därför blev jag kristen och när jag startade min förra blogg handlade den om min tro och bibeln. Sen startade jag denna blogg för att den skulle vara lite mer kreativ. Men ärligt talat har jag inte längre samma passion för bloggningen och därför vill jag istället lägga ned tid på det jag brinner för. Jag känner inte längre någon kraft av bloggningen och det betyder att jag måste byta något i mitt liv.
 
Vi får se om jag kommer istället göra fler videos på youtube eller lägga upp bilder på instagram, men jag är säker på att jag kommer inte längre lägga ned lika mycket tid på sociala medier som innan. Nu satsar jag på levande kontakter och ett liv utanför datorn!
 
Men jag har lovat att skriva inlägg om förlorad vänskap och jag vill även berätta mer om bibelskolan. Så det kommer upp här innan jag avbryter denna resa!
jag slutar blogga
58 kommentarer

Q & A

Jag hade tänkt ha en frågestund i videoformat men efter ett tag förstod jag att det blir svårt för jag är sällan själv hemma (gillar spela in endast när jag är ensam hemma, är mer mig själv då) och så har jag inte heller tid. Den sista anledningen får ni höra om senare.

 

1. Va kul med fråge stund, vad är ditt dröm resemål? Australien och USA.

2. Vad är det bästa med hösten? Färgglada löv, dimma och frost.

 Av: http://nouw.com/lillemmish

 

3. Har du någon gång sett någon av Star Trek-serierna eller filmerna? Nej

4. Var vill du helst bo någonstans? Någonstans där det är varmt och skönt året om. Vid vacker natur nära från stan. Låter verkligen som mett drlmställe, jag vet, jag hittar det på typ.

5. Vilka länder har du varit i? Alla baltiska länderna, Norge och sen åkt igenom vissa länder på pilgrimsresa.

6. Vilken film såg du senast? Anne från Grönkulla

Av. http://faithhopelove.blogg.se 

 

7. Ett plagg du aldrig skulle sätta på dig? Harembyxor eller något sådant plagg.

Av: http://engstromemma.devote.se

 

8. Vad är din favoritmat? Min favoritmat är pizza, tacos, thaimat, pasta carbonara och kyckling.

9. Och vad skulle du aldrig äta? Jag skulle aldrig äta blodpudding.

Av: http://nouw.com/emmyyys

 

10. Jag har en fråga om du kan skriva ett blogginlägg om förlorad vänskap. Alltså någon vän du verkligen trodde du skulle vara vän med i flera år, men som bara försvann eller som dissade dig för en annan vän. Jag har själv nyligen varit med om det så därför jag frågar efter det. Ja sånt inlägg ska jag fixa! även om min erfarenhet kan vara väldigt annorlunda.

Av: http://babydollsugardust.blogg.se/

 

11. Trivs du i skolan? Jag trivs jättebra i bibelskolan. Den bästa skolan jag gått i! Borde skriva ett inlägg om det vet jag.

12. Saknar du gotland? Ja lite. Det fanns så mycket att fota där, och så kunde man jogga ute i naturen utan att möta för många människor på vägen, hehe. Jag gillade stillheten men jag gillar även ruset här i storstan.

Av: http://musicwithboelish.blogg.se

 

13.Vad har du för favorit disney film? Jag har inte sett så många, häpna! Men jag gillar berättelsen om snövit.

14.Förutom Bibeln, vad läser du för böcker då? Jag läser lite kristna böcker - biografier, teologi och vittnesbörd.

15. Vad gillar du för godis? Jag älskar surt och choklad men snickers är väl favoriten!

16. Vilka sociala medier är du medlem i? Tex fb osv. Facebook, youtube, instagram och twitter. Instagram är jag mest aktiv på även om jag inte updaterat det så väl senaste tiden. Youtube ska jag bli bättre på!

17. Favorit app? Instagram, lätt!

18. Har du träffat nån troende artist någon gång? Nej men skulle va kul, bara jag skulle komma på vad jag skulle säga.

19. Har du körkort? Eller har du funderat på att skaffa de? Jag skulle vilja ha körkort! Men väntar på rätt tajmning när jag väl kommer behöva det.

Av: http://finlandsgullet.wordpress.com/

 

20. Vilket är ditt drömyrke? Drömställe att bo på? Drömyrket är singer-songwriter och jag skulle vilja bo på sånt ställe som USA eller Australien men jag tror det är vad man själv gör det till och även vilken inställning man har. Varje stad kan bli din drömstad. Jag tror tydligen att jag är där jag måste vara för att det finns en mening och syfte med allt.

Av: http://skogsraah.se

 

21. Mål i livet? Att må bra och få andra må bra, inte bara på ytigt sätt men vill verkligen att människor ska ha det ultimata måendet, att alla ska tänka "wow, kan man må så här bra?".

Av: http://caicais.blogg.se

 

22. Varför började du blogga? Denna blogg startade jag för att dela min tro och mitt liv på ett kreativare sätt.

23. Hur kommer du klä dig i höst? Jeans, stickade tröjor och sjalar.

24. Vart köper du helst dina kläder? På H&M eller Bik Bok.

Av: http://malinkirstine.se

 

Till slut vill jag tackar er alla för frågorna!

Q&A frågestund frågor och svar
11 kommentarer