mytaste.se

Klänningar

Vem älskar att ha klänningar till sommaren? jag gör. Därför har jag flera stycken klänningar i min garderob som jag kan välja mellan. Klänningarna ovan kommer från Esprit och om ni går in på deras hemsida esprit.se hittar ni så många fler. Åh, dem är så grymma! Jag kan inte välja en favorit. Jag blir bara inspirerad när jag ser alla färger och tyger. Vilken av klänningarna är er favorit? Min är den svarta längst upp till vänster.

 

Gjorde en liten kollage med en av klänningarna för att ge ett exempel på hur man kan matcha den. Grönt och enkla accessoarer passar perfekt ihop. Det är inte för mycket men samtidigt fiffigt och blir snyggt med en solbränd hud nu när det är sommar. Annars kan man matcha nån annan klänning med silversmycken, också jättefint.

 

Hoppas ni gillar också kollagena som jag skapade. Den ena outfiten är från esprit och den andra från nelly.com. Valde en mörkare klänning för dem som gillar mer dämpade färger på kläder och satte ihop ett kollage med guldsmycken och svarta accessoarer istället. Vilken outfit gillade ni mest, vad skulle ni ta på er och till vilket tillfälle? Jag gillar mest den ljusa outfiten med lite mer färg. Det är bara så jag, även om jag ofta går med mörka kläder bara för att det är enklast när man inte vet vad man ska ta på sig riktigt. Jag brukar inte heller bära på silversmycken så ofta men tyckte det passade ihop just till denna klänning. Tycker det lyser mer om en om man tar ljusa kläder på sig på sommaren.

 

Pris på klänningarna från Esprit ligger på 299,99 till 899,99 och klänningen från nelly kostar 349.

Esprit klänningar nelly
6 kommentarer

Fotografering med Moa och Philip

Senaste fotograferingen med Moa Sjödin.
 
Godmorgon! Hur mår ni? Idag var det planerat att fota med den här tjejen igen men stackaren har fått ögoninflammation. Egentligen har jag också det men det var inte jag som skulle bli fotad. Vi kommer boka in det igen efter att jag har kommit hem från Lettland och Estland. Igår fotade jag en annan tjej dock. Jag ska fråga om jag får lägga upp några av bilderna. Det blev så himla fint och jag vill att ni ska se! Nu tillbaka till redigeringen. Ha en underbar vecka!
photoshoot tjej och häst
18 kommentarer

4 destruktiva relationsmönster

Har sett och märkt att många tjejer mår dåligt på grund av kärleksrelationer så nu vill jag skriva ett inlägg för att hjälpa andra att inte hamna i fel relationer. Ibland är fel relationer just dem som är mest fängslande, klibbiga och svåra att bryta sig loss från. Mår en tjej dåligt över en kärleksrelation, är allt annat skit också, så är det i alla fall för dem som sätter relation högst på listan, annars skulle det väl inte göra lika stor skada. Man drabbas mest när man drömmer mest. Om det blir inte som man drömt blir konsekvenserna därför katastrofala och ens hela värld rasar. Det är vanligt att man vill vara romantisk, tro på soul-mates och så vidare men när man ska bygga en relation måste man vara vis. Den här världen är inte lika snäll som man tror och om man inte tar hand om sin dröm kan vem som helst ta och krossa den.
 
Här kommer några punkter som beskriver vad som är destruktiv och vad som är bevis på att man måste springa ifrån. Dem här punkterna gäller bara tjejer (tyvärr vet jag inte lika mycket om killar som om tjejer och det är oftast tjejer som blir manipulerade).
 
- Tycka synd om killen, som om man måste rädda honom.
- "Om jag inte älskar honom, vem annars ska?"
- Man känner att man är antingen för mycket eller för lite, man känner att man måste förändra sig själv för att han ska vara nöjd, fast det går inte göra honom nöjd hur än man försöker.
- Man söker tecken och bekräftelser, man tror det är något utifrån som ska visa om man ska stanna kvar hos killen eller inte snarare än använda förnuftet och bara kolla om han har integritet och bra karaktär.
 
Kom ihåg och fråga dig själv alltid:
Du behöver inte rädda honom, för det är inte ditt ansvar. Du borde inte känna dig nedtyngd. Du kan inte fixa det. Om han inte kan hjälpa sig själv, då kan inte du heller göra det. Fråga dig själv "är jag den personen som jag ville vara?". Förlora inte dig själv.
destruktiva relationer
12 kommentarer