mytaste.se

She is clothed with strength and dignity, she can laugh at the days to come. - Proverbs 31:25

När jag tar många selfies betyder det att jag mår bra, haha. Nej men jag ville ta några bilder på min nya hatt och så klart också visa hur glad jag är.
 
Vi hade bästa temat i bibelskolan idag och jag är så stärkt efter den undervisningen! Det handlade om blodsförbund. Det är en sak att lyssna på en predikan om det i 1-2 timmar men att ha 3 timmars hela lektioner med det var det bästa! Gud är så trofast, om han säger något kommer han utföra det för att vi är i förbund med honom genom Jesus blod. Eftersom Jesus gav sitt blod för oss är det starkare förbund än det gamla när man offrade djur. Offra djur var ändå bara skuggan av det Jesus offer som skulle komma.
 
Därför kan jag se leende mot framtiden. Om ni förstår förbundet i ett äktenskap kan ni bara föreställa hur starkt förbundet med Gud är. Man är liksom gift med Gud och allt som är hans är ditt och allt som är ditt är hans och Han kommer aldrig skilja sig från dig. Jesus gav sitt liv för oss, och nu är det dags att ge sina liv för honom! I Honom är man helt skyddad från all ondska. Man kommer få ALLT med honom!
 
Ty den som har skapat dig är din man, Herren Sebaot är hans namn. Israels Helige är din återlösare, han som kallas hela jordens Gud. - Jesaja 54:5
 
Det finns så mycket jag skulle vilja förklara om Gud för er, vem Han är, men jag skulle inte kunna få med det i ett enda inlägg. Jag vet bara jag måste få ut det hela!
 
Det roliga var att jag har skadat mig två gånger nu. Igår fick jag ett sår på armbågen, och idag fick jag ett sår på mitt lillfinger. Sen så ville det inte heller läka fort... så jag tog papper och för att pappret skulle sitta bättre satte jag min ring över pappret på lillfingret haha, så det gjorde uppenbarelsen ännu starkare för mig liksom. Fast Jesus har ju betalat med sitt blod så jag behöver inte göra det. Ja, jag tillhör Gud och därför ska inget vapen format mot mig ha framgång! Det onda som händer kommer Gud vända på och använda som ett vittnesbörd. Jag är så förväntansfull hörrni!
Jesus, bibelskola blodsförbund glädje
14 kommentarer

All other ground is sinking sand

Some days I lose my place, It's a fight to keep my faith
But You are with me, I am not alone, no
But all around my world gives way
Toss like an ocean wave
You are my rock and the storm clouds blow

I look up and all I see is Your love holding me
When I feel like giving up
When my heart is hurt too much
Feels like I've reached the end
No, I won't turn and run, This battle will be won
When I've done all I can, I stand stand stand

On Your promise, I will stand
All other ground is sinking sand
 
Hej bloggen! Vill skriva en kort update om mitt liv just nu. Idag behövde jag ta ledigt från bibelskolan för inskrivning på sjukhuset inför operation 5 april. Den här gången är jag faktiskt inte det minsta orolig. Jag tar min tillflykt i Guds ord och står på hans löften. Sen vet jag att vad än som händer kommer det bli bra. Förra gången, för mer än 3 år sen kunde jag bli arg, besviken, otålig och få panikångest över min situation för jag såg inte hur saker förändrades. Dagen innan operation bröt jag ihop på sjukhuset i en korridor för jag var så rädd för ingreppet. Jag bad 4 timmar att Gud skulle hela mig men jag vet inte varför jag inte blev helad den natten, utan nästa morgon var jag helt lugn och var till och med vänlig mot sjuksköterskorna vilket jag inte brukar inte vara inombords när det kommer till sjukhus. Jag vet inte vad som kommer hända den här gången, men det kommer i alla fall gå bra för Gud har lovat att skydda mig och lovat att inget ont kommer drabba mig. Nu är det flera personer som inte känner mig som har sagt samma saker när vi träffats för bön eller på kristna möten. Nu är det som att Gud är stormens öga, ja, det är så det är och så det känns. Igår fick jag en så överväldigande stämning innan jag kom till gymmet för det var som om vågorna stormade runt omkring mig men själv var jag insluten i en övernaturlig frid.
Britt Nicole - Stand. Den här låten har hjälpt mig i vått och torrt.
NF2 kristen tro
3 kommentarer

This Is My Fight Song

Dem flesta vet säkert den här låten. Rachel Platten - Fight Song.
 
Idag var en sån dag jag behöver peppa mig själv. Ibland kan det se ut som om inget har förändrats men det är inte alltid så som det ser ut. Ibland undrar man "när ska det gå över och bli bättre" eller "nej, nu får det vara nog!". Jag har fått nog. Jag tror att vi ska vara lyckliga, att vi ska vara friska, att vi ska må bra och veta att vi är  älskade. Idag är dagen på resten av ditt liv eller hur man säger! Du har ett spännande liv framför dig. Grip tag om det. Du var skapad för att leva.
 
Därför fokuserar jag idag på allt Gud har lovat mig, genom att läsa bibeln och ord jag fått genom bön. Jag vet redan han har en framtid och hopp för mig och detta kan jag kliva in redan här och nu. Därför kan jag vara stark. Även om det är en process, kan jag börja idag, jag kan fortfarande vara tacksam och förväntansfull.
 
Detta inlägg är för alla som går igenom kamp som ingen annan ser.
8 kommentarer