mytaste.se

Min låt - Mountain Top

Efter att flera personer har sagt mig att börja lägga upp mina låtar har jag smått börjat med det igen. Det är kul om ni gillar videoklippet på youtube och delar på facebook. Är så grymt glad över de som redan har gjort det!
jag sjunger låtskrivare original song
16 kommentarer

Badminton med bror och mamma

Den senaste veckan har jag helt enkelt tillbringat mycket tid med familjen i Stockholm. Min mormor från Lettland och syster som varit i Australien var också och hälsade på, men de bilderna kan jag lägga upp vid senare tillfälle.
Vi hittade ett ställe på Långholmen med det perfekta ljuset tycker jag.
Vi spelade badminton.
Vi hade det kul och fotade. Älskar det här med solljus, båtar och vatten. Sen gick vi mot t-banan och så avslutar vi med bilder på Stockholm.
Jag har inte behövt blogga lika mycket vilket är jätteskönt. Har istället haft andra saker att göra. Nu längtar jag till hösten då jag ska börja praktik efter långtids sjukskrivning och jag kikar runt på intressanta kurser. Älskar att ha saker att se fram emot.
Stockholm, familjen sommar
5 kommentarer

Hejdå Locktång

Varför använda värme när man kan loka håret med papiljotter? Jag köpte mina på TGR under 100 kr. Man behöver ändå låta håret svalna om man har använt värmetång för att lockarna ska hålla. Papiljotterna funkar bäst om man sätter de i lite vått hår efter tvätt. Jag behöver inte ens ha spray i håret och lockarna sitter i ännu, idag är andra dagen efter jag hade de i håret. Man kan själv bestämma hur små eller stora lockarna ska vara. Eftersom mitt hår är tjockt använde jag 12 stycken och jag föredrar ha mindre lockar första dagen och sedan låta de bli större ju fler dagar som går. Först när jag provade den här stilen kände jag: jag vet inte vem jag är men jag provar i alla fall något nytt.
Det här var redan efter några timmar. Först fotade jag okammat hår, sen fotade jag hur det ser ut när det är kammat och det ser ni på nästa bilder. Det blir mycket mjukare som kammat. Hoppas ni som är tjejer springer nu till TGR eller där ni kan köpa papiljotter istället för att skada håret med värme! Ni sparar också tiden på att locka håret.
Förresten, jag har många kommentarer att besvara, jag vet men jag kommer göra det när jag vill och orkar. Idag ska jag träffa nära och kära och grilla. Ska också köpa badminton för att ha något att göra. Sist jag körde det var med min syster många år sen och vi brukade tycka det är kul, så jag saknar det. Kramar!
lockigt hår utan värme
12 kommentarer