mytaste.se

Tell your heart to beat again

Bra låt för alla som mår dåligt och förlorat hoppet på livet, så lyssna!
 
Ska "förklara" varför jag inte bloggat och är osäker om hur det kommer gå med min youtubekanal dem närmaste veckorna. Jag planerar fortfarande teman för videos och blogginlägg men det kanske kommer ta sin tid. Det kommer bli superbra när jag väl kommer igång! :)
depression hopp
2 kommentarer

7 Habits of highly effective people

 
Hej, hur mår ni? Jag har haft en rätt jobbig vecka. Kan förklara mer någon gång i en video. På grund av den orsaken hade jag svårt orka göra videos enligt planen men jag hittade en video på youtube som stimulerade mig. Den kom i precis rätt tid igår kväll och hela mitt tankesätt vändes upp och ner. Jag vill vara en av dem effektiva personerna och jag tänker bli det. Det är inte lätt men det viktigaste är att inte ge upp. Det är viktigt för ens drömmar och mål. Jag vill inte vara den personen som bara drömmer. Drömma är inte kul, man måste leva också. Men jag ska prata mer om det någon annan gång. Just nu är videon tillräckligt.
 
Tack för frågorna till min frågestund. Det går fortsätta fråga!
effective people
6 kommentarer

Frågestund

Eftersom Petra ville att jag ska ha en frågestund tänkte jag ha det nu, så alla som vill får ställa frågor och sådant ni vill veta om mig för att lära känna mig bättre. Kul va?
frågestund naturen porträttfoto
7 kommentarer