mytaste.se

Where I'm At

Dessa låtar har jag spelat om och om igen senaste tiden. Några äldre än andra. Jag älskar videon med LIGHTS. Det är något sånt jag skulle vilja göra. Varför jag valde dessa låtar är för budskapet.
 
Imorgon åker jag till Afrika. Det blir min första missionsresa. Har inte varit så taggad men det kommer i rätt tid som min bror sa mig. Vad jag känner kommer nog förändras när jag är på plats. Jag vill i alla fall inte gå tillbaka till det samma gamla.
 
Senaste funderingarna: Jag tänker på hur fantastisk Jesus är som mötte mig där jag är. Genom musiken, genom naturen och alla vackra solnedgångar. Han talade till mig även om jag inte hörde men nu vet jag att han talade och hade lagt ned ett kall i mig redan innan jag föddes till världen. Det är coolt.
favoritlåtar starkt budskap
4 kommentarer

Hej

Hej där!! Jag ville ändå skriva att jag kommer inte sluta blogga även om tanken var så. Mitt rum är en röra, jag måste tvätta, handla och åka till sjukhuset imorgon och jag måste koncentrera mig på Afrika missionsresan. Jag åker på fredag. Efteråt ska vi se vad jag gör till hösten. Jag har lovat mig att inte leva framför datorn. Men bara därför måste jag inte sluta blogga helt. Annars kommer jag med ett besked om det blir så.
Ha det gott!
4 kommentarer

I need a change

Med sorg måste jag meddela att min internet på datorn fungerar inte vilket gör att det är inte lika roligt att blogga. Har ingen aning när problemet kommer bli löst. Inser just hur tråkigt livet är utan bloggen. Vet inte för vilken gång jag tänker att det skulle vara roligare att ha annan sysselsättning. Jag vill börja gå nån danskurs. Jag vill börja jobba och träffa människor. Jag vill göra nånting av mitt liv, inte bara blogga! Jag insåg just det. Nu när jag inte har tomrummet att fylla med blogg insåg jag att jag borde fylla det med något bättre. Inte så att jag ska sluta blogga, det är en plats där jag kan dela min kreativitet och vad jag har på hjärtat samt min tro men ibland drar bloggandet mi neråt utan att jag märker det. Bloggen är inte min identitet.
7 kommentarer