mytaste.se

Då: London, nu: Stockholm, sen: Norge

Hej allihopa! Jag vet att jag hade inte räknat med att skriva ett blogginlägg redanu nu men med iver och med överbliven tid klarar jag inte av att vara borta från bloggen, för det är nu allting händer. Förra helgen var lovsångshelg och det var faktiskt där allt började; jag blev en förnyad person. Nu vet jag att jag kan sjunga, att jag faktiskt kan. Den här helgen var jag i London och jag märkte att allt smakar och luktar där mycket starkare, och att folk låter sig själva klä sig hur dem vill; det vill säga dem tar på sig gröna jackor och sjalar och bär runt på färglada snygga väskor, och det är just färgerna, smakerna och lukterna som jag saknar i mitt liv. I London är allting så mycket livligare. Men jag gillar så klart landet, växter och djur mycket också. Fast det var inte så jag menade. Jag menade att ramarna för hur det ska vara och för hur alla ska vara kan göra livet så dystert och tråkigt. Så här får ni en smakbild av en bild tagen i Richmond Park, Isabella Plantation (hoppas jag stavade rätt nu).
15 kommentarer

Vi ses om ett tag! & vad vill ni se i min blogg?

Det är ganska mycket som händer i mitt liv just nu, och det är ju kul, men bloggen får lida dels på grund av detta men också på grund av min dator som vill ej fungera väl numera.
 
Den här veckan kommer gå åt packning och planering. Inför vad ska jag packa? Jo, London. Jag åker till London den 26-30 mars. Men innan ska vi ha lovsångshelg på frälsningsarmen i Visby, och nästa måndag drar jag till Stockholm för att träffa Cajsa och sedan min bror. Efter London ska jag till ett annat land, Norge, för att träffa min syster som bor där. Bara efteråt kommer jag vara kapabel att börja blogga igen... om jag har en ny dator. Med en ny dator kommer jag kunna organisera bildupplägget på ett bättre sätt. Jag har så många idéer för bloggen, om vilka teman jag ska skriva om. Vad vill ni se/läsa i min blogg?
 
Jag hoppas att ni för det mesta har det bra. Jag önskar er en vår som ni kan njuta av så mycket det går!
36 kommentarer

Senaste inköpen

Jag skulle egentligen ha gjort något mer värdefullt idag, men det slutade med att jag sitter vid datorn och redigerar video över mina senaste inköp från förra veckan. Ni kan se den här nedan. Jag skapade en ny kanal på youtube för vloggar och mer sådant så följ den om ni vill, Liene Vlogs heter den. Min vanliga kanal heter Liene93.
H&M Indiska halsband haul inköp nini shoppning sport BH
17 kommentarer