mytaste.se

Äventyrare

Jag kan bara älska vädret idag. Nu är våren nära! Därför drömme jag om äventyr som jag ska hitta på i vår. Det blir min första vår i Stockholm vilket jag ser fram emot. Snart ska min kamera fram igen. Senast jag och mamma fotade var i höstas och då blev dessa 3 bilder ovan mina favoriter.
 
I helgen har jag varit på helandemöten i Agape församling i Solna. Vi kände Guds härlighet fylla hela rummet och vi såg folk bli helade. Mitt eget onda öga började också må bättre. Idag blir sista mötet kl 19:00.
 
Vill berätta att jag har precis redigerat klart en video som är uppe på youtube nu. Jag ska dela den med mig här på bloggen strax. Vad jag har längtat efter att få göra videos! Ibland blir jag så glad över alla små drömmar som slår in, en efter en.
photoshoot, äventyr,
13 kommentarer

Idag är dagen

 
Idag är dagen som jag har längtat efter.
 
Jag minns när jag först ansökte till sos missions bibelskola. Jag var på deras konferens förra våren med Cajsa min fina vän och under samma helg frågade jag Gud om jag borde flytta till Stockholm. Samma dag fick jag höra att första registreringsavgift är gratis om man ansöker den söndagen, så jag tog det som ett ja. Jag hörde också Gud säga "det här kommer hjälpa dig". Men jag ville absolut inte åka någonstans på missionsresa, och absolut inte till Afrika, det var helt enkelt inte min grej. Jag ville bara sprida evangeliet här i Sverige, and that's all! "Varför åka utomlands om svenskarna behöver helande och Jesus?" var min fråga. I desperat ton frågade jag då Cajsa om jag måste åka till Afrika, för jag ville inte... och jag minns hon sa det var frivilligt? Då lugnade jag ner mig. I höstas flyttade jag till Stockholm, men när jag börjar skolan får jag höra att vi ska visst till Afrika och att det måste man för att få examen. Dock kändes det helt okej, inte för att det var min passion, men under dem senaste månaderna har något förändrats och jag har blivit förväntansfull. Jag ville inte till Afrika innan men nu vill jag.
Idag ska vi ha första team mötet med allihopa som ska på festivaler i Afrika. Jag är så taggad att få höra all information! Vi ska vara där kl 10-15. Åh, bästa dagen alltså! Till själva Afrika ska vi åka i juni.
 
Ha den bästa helgen!
10 kommentarer

Semla Semlor

Lite försenad men till slut fick även jag ta och baka semlor (glad tjej!). Jag gjorde hälften med mandelmassa och hälften med mormors hallonsylt. Jag gillar äta flera semlor vid gången. Hur åt ni era semlor i år?
 
Receptet hittar ni hos Arla. Enligt mig är det den bästa eftersom bullarna är gjorda både på jäst och bakpulver.
bloggfika fika, recept, semlor
7 kommentarer