mytaste.se

Sista oktober

Jag brukade aldrig gilla hösten men de senaste åren har jag upptäckt att det är något speciellt med denna årstid. Vad jag älskar med oktober är de färglada löven och vad jag älskar med november är morgondimman. Bara... så vackert. Så nu är vi snart inne i november, yey!
 
Idag har jag haft min första praktikdag på en hunddagis and I loved it! Världens bästa att promenera och mysa med hundar. Jag längtar redan till onsdag då jag ska tillbaka dit igen. Hoppas ni har det bra!
färglada löv höst svanar
10 kommentarer

Ditt egna värde

Denna inlägg kommer jag främst skriva till tjejer och hur viktigt det är att förstå sitt eget värde. Det är viktigt att förstå ditt egna värde innan du låter någon annan bedöma dig. Det är viktigt att förstå ditt egna värde innan du hamnar i en destruktiv kärleksrelation. Hur kan du vara säker på att du kommer känna dig älskad varje minut och varje dag även om du är i världens bästa kärleksrelation? Om du väntar på att någon ska få dig känna älskad, aj då! Jag säger inte att du inte kommer finna en relation där du är älskad utan det jag säger är att vägen till lyckan är när du kan älska dig själv även när det inte känns som att du är älskad. Du behöver inte någon annan för att du ska vara älskad och för att du ska älska dig själv eller känna dig älskad. Du behöver inte ha någon för att bli lycklig. Om du vet ditt värde kommer du vara så mycket mer lycklig istället för att söka ditt egna värde hos någon annan. Om du vet ditt egna värde kommer du inte behöva söka hos någon annan bekräftelsen att du duger. Om du vet ditt egna värde kommer du kunna vara stabil även när världen verkar rasa runtomkring dig.

Du behöver inte vänta på att någon ska bli kär i dig för att du ska tycka om dig själv och tycka att du duger. Du är awesome, du är värdefull, du är vacker och allt det där utan att någon ska behöva säga det. Vad skulle hända om den personen skulle svika dig? Skulle du förlora din identitet helt och hållet?
Kort sagt. Du behöver inte ha någon annan som lär dig att älska dig själv. Det är ditt beslut. Älskar du dig själv och vet du ditt värde?

 

Forrtsätt gärna rösta i undersökningen i mitt förra inlägg. Kul att så många har röstat redan!

ditt värde älska dig själv
11 kommentarer

Jag gör en research

Vill ni göra en tjänst åt mig? Genom att fylla i den här omröstningen. Jag vill se vad som gör en blogg attraktiv och varför den får många läsare. När ni gör denna omröstning tänk efter riktigt väl. Klicka inte att ni tycker texten är viktigt när ni egentligen fastnar för bilderna eller för att bloggaren bjuder på sig själv. Jag vet att jag själv brukar fastna för en blogg egentligen för att det är en populär blogg eller för att det finns många bilder på bloggaren. Det är så jag är. Jag gillar när bloggaren bjuder på sig själv och visar bilder på sig själv, samtidigt som bloggtemat spelar också en stor roll. Att bara läsa om mode utan att veta något om bloggaren skulle va tråkigt för mig.
 

Omröstningen Vad gör en blogg attraktiv? finns på fnul.se...
Skapa snabba omröstningar! (Det är gratis och ingen registrering krävs)

omröstning research
15 kommentarer