mytaste.se

Körsbärsblom

Önskar det kommer fler fina dagar man kan fota dessa.
 
Jag vill önska alla en bra helg! Jag är hemma från bibelskolan nu och ikväll ska vi ha outreach med drama bland annat. Dramat är så starkt! Så kom till Skärholmen centrum om ni vill, vi börjar runt halv 7. Annars ser jag också fram emot promenader och att få börja träna upp min nacke efter operationen. Var hos sjukgymnast igår, så jag fick övningar för varje dag.
Kungsträdgården körsbärdsblom körsbärsträd
20 kommentarer

Förändring kommer

Ville verkligen få så bra bilder som möjligt på reflektionen i vattnet. Träden var så vackra. Speciellt den brustna där bakom alla andra.

Du kanske förväntade för mycket av dig själv. Du behöver inte pressa dig själv så hårt. Du försökte hålla ut enda till slutet men det brast. Det som verkade så starkt blev svagt. Jag förstår att du vill se resultatet fort men du får låta dig flytas fram med processen. Du får låta det ta den tid det tar. Låt din styrka växa upp från din svaghet, för det som en gång var svagt kommer bli starkt.

 

Idag känner jag djupt i mitt inre att förändring kommer. Dörrarna kommer slås öppna. Just för att det är så jobbigt och kan verka frustrerande just nukommer det ske en stor förändring, och inget kan hindra det. Ibland kan det som hindrar i ditt liv vara just det som leder dig dit du ska. Var inte besviken för att saker inte går ssom du tänkt, för kanske kommer det till slut gå bättre än vad du kunde förvänta eller ens föreställa dig.

 

Åh, det var så bra på bibelskolan idag, vi har öppna dagar både idag och imorgon så vem som helst kan komma och lyssna, eller den som vill eller är nyfiken att börja bibelskolan. Den här veckan kan jag erkänna hur mycket bibelskolan har hjälpt mig, nu är jag på en helt annan nivå än när jag började. Det är amazing! Vi hade massa fika också, vilket jag älskar, haha, tog så mycket att jag hann inte äta upp under lunchrasten. Fick även träffa min älskade vän Cajsa. Skriv något uppmuntrande till henne, hon behöver det mer än någonsin nu. Önskar er allt väl!

förändring skogen tankar om livet
6 kommentarer

You're precious

Like a cut off branch

Like a filthy rag

Like a one last leaf

Whithered on the ground

 

You said you’d finished

That your last strength is gone

You said you’ve an error

Like you’re born with fault

 

But I’ll fix you

You have always been mine

The promise I made

I cannot destroy

 

I will pick you up

Set you high like a crown

What was flaws will become real

What was dead will come to life

 

I was a king

came to serve the world

Like a cut off branch

Like a withered leaf

 

I said it’s finished

That your path is set before you

I give you grace to become pure

to shake off the dust off your feet

 

So don’t give up now

I said it’s done, and I’ll hold you up

when you’re feeling weak

 

/Egen text för en låt

dikt egen låt lyrics löv
7 kommentarer