mytaste.se

Blyerts teckning: tjej

Vill börja lägga upp fler teckningar som jag har ritat. Den här är rätt gammal redan, från en tid då jag älskade att rita tjejer. Gjorde det nästan varje rast i skolan.
 
Jag längtar efter imorgon för då ska jag på startgruppen på arbetsförmedlingen igen. Hoppas ni har det bra!
art skiss teckning
14 kommentarer
Emelie Andersson

Åh vad fint! :) vill gärna se mer av dina ritningar :)

Agnes

Åh, så himla fint!!

anniepiie

Det gör du rätt i, vill se fler. :) Du är ju jätteduktig!! Jag ritade också när jag var yngre men slutade. Kanske skulle börja igen, väldigt rogivande sysselsättning. :D

Blondina

Gör de du känner för. Du e grym!!!

Sv; Skitbra! Jag flyttar ju hem igen ju. Bodde där innan jag flytta hit så är överlycklig över å lämna den här hålan ☺️

Moa

gör de! Så sjukt fint ritat!

Annonym

Jag som lever med pyskiskohälsa, har tre diagnoser. Går hos vux.hab. Har gjort det sen 90-talet. Jag är jävlig psykisk sjuk. Det är igen som tror på mig. Dom vill bara svartmåla mig och mobba och kränkta mig, vara elakt mot mig och hotar mig m.m. Vad ska man göra åt det? Jag far mycker illa av det och det tar mig på psyket. Dom lämna mig inte fred trots att jag har sagt i från! Lever med bland annat tvångsyndrow, deprimerad, ensamhet, utsatthet, besattighet m.m. Äter flera mediciner som är starka! Näthatet tar över mitt liv m.m. Jag har bestämd mig för att bli frisk även det tar år. Dom säger att min blogg är skit och bör inte skriva en blogg överhuvudtaget!Dom skriver dumma hemska saker där! Dom ska anmäla min blogg m.m. Jag har rätt att skriva om min hälsa och mina känslor m.m.

IDA-FOTO

Superfint!

Jeanette

Men vad fin! Du är ju jätte duktig på att rita :) Du borde absolut lägga upp fler sådana bilder

Carolina Thoor

Jätte fint ritat! :D

Sv; ja, det tornet i Pisa är jätte fin och jätte häftig! :D

Johanna Utterberg

Vilken fin teckning, duktig du är! :)

Annorlunda

Hej! Förlåt men denna kommentar handlar inte om ditt inlägg.

Jag vill informera om att bloggen vars ägare kommenterat här ovan, ”annonym” är en ”falsk blogg”. Bloggaren kallas Mia och brukar benämnas Stalkers-Mia. 95% av materialet är skrivet av andra bloggare och hon publicerar det som sitt eget. Det här har hon gjort på blogg efter blogg som jag och en grupp individer fått nedlagda på grund av hennes stölder. Vill ni veta var hennes inlägg kommer ifrån, googla på en mening i texten så hittar ni originalet. Om ni vill hjälpa till, anmäl hennes stölder till info@nouw.com

Hon är inte heller en trevlig individ och när personer protesterar mot hennes beteende reagerar hon våldsamt och man får räkna med att bli överöst med hotfulla meddelanden. Hon har bland annat låtsats vara jag med namn mejl och bloggadress på bloggars kommentarsfält där hon skrivit otrevliga saker i mitt namn.

Bakom namnet Stalkers-Mia ligger mycket sanning. Hon har varit med i teveprogrammet ”Stalkers” på tv3, det kan ni se här: http://www.tv3play.se/program/stalkers/319837?autostart=true Där får man se hur hon fullkomligt förstör livet för en tidigare god vän.

Jag vill berätta det här för att det är orätt att hon ska få läsare och ännu värre beröm för inlägg hon stulit. Jag vill också varna för den här individen och hennes beteende i kontakt med andra på internet.

Emma Engström - Skönhetsbloggare

Men så himla fint! Kram

Sara Ekman

vad duktig du är ! :)

dalmar

Konstnärlig begåvning! :)

Svar: Tack :)
Liene Svärd