mytaste.se

4 destruktiva relationsmönster

Har sett och märkt att många tjejer mår dåligt på grund av kärleksrelationer så nu vill jag skriva ett inlägg för att hjälpa andra att inte hamna i fel relationer. Ibland är fel relationer just dem som är mest fängslande, klibbiga och svåra att bryta sig loss från. Mår en tjej dåligt över en kärleksrelation, är allt annat skit också, så är det i alla fall för dem som sätter relation högst på listan, annars skulle det väl inte göra lika stor skada. Man drabbas mest när man drömmer mest. Om det blir inte som man drömt blir konsekvenserna därför katastrofala och ens hela värld rasar. Det är vanligt att man vill vara romantisk, tro på soul-mates och så vidare men när man ska bygga en relation måste man vara vis. Den här världen är inte lika snäll som man tror och om man inte tar hand om sin dröm kan vem som helst ta och krossa den.
 
Här kommer några punkter som beskriver vad som är destruktiv och vad som är bevis på att man måste springa ifrån. Dem här punkterna gäller bara tjejer (tyvärr vet jag inte lika mycket om killar som om tjejer och det är oftast tjejer som blir manipulerade).
 
- Tycka synd om killen, som om man måste rädda honom.
- "Om jag inte älskar honom, vem annars ska?"
- Man känner att man är antingen för mycket eller för lite, man känner att man måste förändra sig själv för att han ska vara nöjd, fast det går inte göra honom nöjd hur än man försöker.
- Man söker tecken och bekräftelser, man tror det är något utifrån som ska visa om man ska stanna kvar hos killen eller inte snarare än använda förnuftet och bara kolla om han har integritet och bra karaktär.
 
Kom ihåg och fråga dig själv alltid:
Du behöver inte rädda honom, för det är inte ditt ansvar. Du borde inte känna dig nedtyngd. Du kan inte fixa det. Om han inte kan hjälpa sig själv, då kan inte du heller göra det. Fråga dig själv "är jag den personen som jag ville vara?". Förlora inte dig själv.
destruktiva relationer
12 kommentarer
Josefine

Bra "tips" så att säga!

Julia Svensson

Åh så bra tips!

Veronica Pettersson

Nice bild!

Sv: Kul att du gillade t-shirten! :3 Kramis

Anna

Bra tips!
sv: tack detsamma :)

Amanda

Sjukt bra inlägg!

My

Sååå bra!!

Biggeros

Det gäller att ge och ta i ett förhållandet och att kommunicera 🤗🤗

Gabriella

Jättebra inlägg!!

Tove

Veckans blogg är nu dragen, kika in och se om det blev just du!

Henrik Olsson - Föreläsning

Det finns tyvärr alldeles för många relationer idag som är destruktiva! :/

Amanda Forsman

Så bra skrivet inlägg!

frida christina

Så himla viktigt inlägg, superbra skrivet!